Khamis, 4 November 2010

Tahniah Tahniah Tahniah BN

Tahniah kepada dua calon Barisan Nasional (BN) Parlimen Batu Sapi dan DUN Galas kerana memenangi keputusan dalam Pilihan Raya Kecil hari ini. Kemenangan itu memang sudah dijangka berdasarkan sokongan yang ditunjukkan rakyat kepada BN.

Kekalahan calon PKR dan Bebas di Batu Sapi ternyata membuktikan pengundi Parlimen berkenaan menolak kehadiran parti PKR dan Bebas. Rakyat masih memerlukan BN kerana terbukti hanya BN yang dapat membela nasib mereka selama ini.

Begitu juga di DUN Galas, Gua Musang, keputusannya berpihak kepada calon BN. Kemenangan Ab Aziz menunjukkan rakyat Gua Musang menolak Pas bawah pimpinan Nik Aziz yang secara jelas dan terang mengamalkan rasuah.

Duit yang dihulurkan Nik Aziz kepada pengundi Orang Asli membuktikan tok guru yang disanjung oleh penyokong taasub Pas mengamalkan rasuah dan menghalalkan perbuatan haram demi kepentingan politiknya.

Kepada Nik Aziz, lain kali cermin diri dulu.Kata dulang, paku terserpih, kata orang dia yang teramat lebih.

Tiada ulasan:

Najib Razak ditahan

BEKAS Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dipercayai ditahan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) di kediamannya dekat ...